TROBEU LA RESPOSTA

Preguntes

Freqüents

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit libero, luctus porta sagittis per rhoncus eleifend pulvinar, felis non tempor ultrices purus conubia cum nullam, dis fermentum inceptos habitant.

Preguntas frecuentes
Qui treballa amb un coach ?

Normalment un coach treballa amb gent que vol obtenir més de les seves vides, ja sigui en l’estat del seu cos i la seva ment, prendre el control de les seves emocions, salut física, relacions, finances, el seu temps o negoci.

Com funciona el coaching ?

El coaching es realitza mitjançant sessions setmanals regulars , presencials , per telèfon , amb vídeos i amb videoconferenciaa través de Skype . Els coachs professionals treballen amb el client entre 3 i 4 hores mensuals com a terme mitjà . És important mantenir i enriquir la relació perquè el client arribi als seus objectius amb més facilitat.

Com comença el procés de coaching ?

La majoria dels coachs comencen amb una trobada especial amb el client per conèixer o un bo de sessions inicials per determinar la situació actual del client i la predisposició que té aquest per al canvi . El coach escolta quins són els objectius dels clients , necessitats i problemes . Durant aquesta trobada les dues parts dissenyen una llista d’objectius i un full de ruta per aconseguir-los. Junts coach i client , dissenyen la millor manera per treballar com un equip per complir els seus objectius.

Què pot fer un coach per mi?

Un coach ajuda als client a definir els objectius que realment volen , i els conviden a fer més del que ells farien per si sols, ajuda als clients a centrar ia produir resultats més ràpidament , proveeix als clients d’eines, suport, i estructura per obtenir més .

Els coachs treuen el millor dels clients oferint consells, esperant més d’ells , ajudant a crear estratègies , i celebrar les victòries . El coach treballa amb el client mostrant-li coses que ell no pot veure , animant i reptant a assolir el màxim del seu potencial . La coaching seria com tenir un entrenador personal per a la vida !

Quin és el temps mínim de la relació de coaching ?

El coaching s’ha d’entendre com un procés . Molta gent crea el canvi en poc temps , però per perfeccionar i mantenir els canvis calen diversos mesos . Encara que no es realitzen contractes formals amb els clients , s’aconsella que el client es comprometi per un mínim de 3 a 6 mesos . Els beneficis del coaching es construeixen amb el temps . Per fer que aquesta experiència sigui tan valuosa com sigui possible , s’aconsella que es comprometi amb vostè mateix . Ha de saber que és lliure de deixar la relació en qualsevol moment . Hi ha clients que estan de 3 mesos a 5 anys però la mitjana és de 18 mesos . Normalment se sol deixar quan no es tenen objectius que complir o quan es necessita un break .

Què es pot sentir abans de la primera sessió ?

Molts clients tenen una o més de les següents experiències abans de la primera sessió : curiositat , dubtes , excitació , emoció o incertesa sobre tota la idea del coaching . Hauria de tenir sentiments similars . Ha d’entendre que tots aquests símptomes són completament normals i esperats . De fet , aquests són un gran signe que està preparat per fer el màxim de canvis positius , i que el seu entorn i el seu cos s’estan preparant perquè aquests canvis prenguin part .

Puc trucar al coach entre les sessions ?

Normalment si el client ho necessita pot trucar al coach o enviar un correu electrònic , si no pot esperar a compartir un èxit , necessiti consell o tingui un repte . No se sol cobrar per aquest temps addicional , només es demana que es redueixin a 5 o 10 minuts les trucades extraordinàries .

Quina diferència hi ha entre el coaching i la teràpia o consultoria ?

Els coachs professionals treballen només amb clients amb bona salut mental . No són terapeutes , pares , cuidadors o assessors financers . En cas de detectar algun problema es remet al client els millors professionals per als seus problemes mentals , de salut o econòmics . El coach ajuda al client a canviar la seva vida i assolir els seus objectius .

A diferència de la teràpia , que tracta en profunditat diferents qüestions , i que normalment s’ocupen del passat . El coaching s’orienta més a l’acció i se centra principalment en el present i el futur . Els coachs permeten que els clients determinin les seves pròpies respostes mitjançant el treball fet durant la relació . És molt important tenir en compte que un coach no és un terapeuta .

¿ I si el coach no pot ajudar amb el que li demano ?

Els coachs professionals s’envien als clients amb el professional que més pugui ajudar-los.

Quan es paguen les sessions de coaching ?

Els coachs professionals normalment cobren mensualment i per avançat , sobretot en el coaching empresarial o directiu . En els altres casos dependrà de cada coach .

Em poden garantir total confidencialitat sobre les dades revelades en el procés ?

Totes les seves interaccions ( converses , correus electrònics , faxos , etc . ) , Romandran estrictament en la confidencialitat , això vol dir que no compartirà cap informació donada pel client amb ningú , llevat que del seu consentiment exprés . L’excepció a això sol ser , de vegades , que s’utilitza una situació com analogia amb un altre client , o en una ponència pública com un seminari o article . En aquests casos no s’utilitza el nom de ningú i es refereix a la situació d’una manera que no pugui ser identificat pels altres.

Què pot esperar vostè de l'experiència del coaching ?

Igual com si estigués llegint un llibre emocionant , de vegades és millor no saber que és exactament el que li espera . Depèn de vostè fer-li saber al coach els resultats que vol obtenir de les sessions de coaching . Depèn del coach planificar els passos per donar-li aquest resultat , i depèn dels dos , junts , assegurar que els passos que s’estan prenent i tots els ajustos necessaris s’estan fent perquè es vagi avançant .

Per experiència , gairebé tots els clients passen per etapes en què se senten completament invencibles , i hi ha altres períodes en què se senten amb por , amb dubtes , cansats o fins i tot ressentits del procés .

Però és emocionant veure tots aquests moments , per què tots ells formen part del cicle de creixement necessari. En alguns moments del procés de coaching es sentirà gran i en altres voldrà prescindir de la relació . No obstant això , la corba de creixement serà sempre positiva . Molts clients aconsegueixen totes o algunes coses de les següents: augmenten els ingressos , millor ús del temps , millor forma física , millors relacions , millor salut , més temps lliure , i sempre un augment global de la sensació de control i pau mental .