Sempre disposats a ajudar-lo

SERVEIS VENAGOGLE

A Veganogle ens esforcem per complaure'l sempre, en el menor temps possible i amb la qualitat que vostè mereix.

Assessoria online

Una de les nostres innovacions és la possibilitat d'interactuar amb els nostres clients a través dels nostres serveis d'assessoria en línia.

Coaching

Els oferim la possibilitat d’ajudar-los a treballar sobre els seus propis objectius específics, proporcionant-los accions d'acompanyament

Formació

Les accions formatives que oferim estan dissenyades tenint en compte les necessitats organitzatives actuals i previstes en matèria de gestió de recursos humans i planificació estratègica.

Consultoria D'Empreses

Mitjançant les activitats que realitzem pretenem ajudar-los a percebre, entendre i actuar sobre els esdeveniments del seu entorn laboral amb la finalitat de millorar la situació present tenint en compte les seves necessitats.

Significat de VEGANOGLE

VEGANOGLE

Traducir del: catalán VEGA és una estrella que està situada a l’constel · lació de Lyra, és de color blau intens i va ser l’Estrella Polar sobre l’any 12.000 aC i tornarà a ser-ho al Voltant de l’any 13.727 DC És Coneix com l’estrella del Nord i ha Estat Molt utilitzada en navegació. OGLE són les sigles de Optical Gravitational Lensing Experiment (Experiment de lent Òptica Gravitacional) i és un projecte astronòmic que ha permès descobrir diversos planetes extrasolars. VEGA + N + OGLE nostra Missió consisteix a acompanyar les empreses a recuperar el seu Nord.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Equip

Professionals de la formació, coaching i assessoria empresarial estaran sempre encantats de poder ajudar en la seva consultes

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

SÀVIES QUE...